Discografia/Descàrrega

Aquí pots descarregar mitjançant megaupload tots es projectes (mp3+portada).

Olm  (Maqueta) any 2002
Els cinc components inicials de Sinevara dins un estudi de gravació durant sis hores. S’enregistren sis cançons, dues d’elles improvisades a l’estudi que deixen constància dels seus principis experimentals.
(Alan Florit:bateria, Tòful Pons:guitarra, Joan Torres:baix, Aitor Arriaran:guitarra i Quim Torres:guitarra)
Download
Gravat i mesclat  a l'estudi d'Acústic Menorca de Ciutadella de Menorca.
Duració: 35:09 min.
Tracklist:    
 1. Anagrama 1
 2. Lua
 3. Olm (part 1)
 4. Olm (part 2)
 5. Olm (part3)
 6. Séné
 7. Anagrama 2 La mujer de las nieves  (Gravat en directe) any 2002
Sinevara van donar-se a conèixer amb una Banda Sonora Experimental en Directe d’un conte de 40 minuts de la pel·lícula japonesa Kwaidan (1963) de Masaki Kobayashi. Alguns silencis orientals foren respectats amb els seus diàlegs i altres fracturats per la intensitat, l’estridència o bé la melodia i el ritme. La posada en escena va tenir lloc a les Sales de Cultura de la Fundació Sa Nostra a Menorca (Maó i Ciutadella).
L’experiència dels projectes d’una durada de 40 minuts amb el fet de tenir el públic assegut davant l’espectacle es convertiria en leitmotiv dels projectes venidors.
 (Alan Florit:bateria i percussió, Tòful Pons:guitarra, Joan Torres:baix, Aitor Arriaran:guitarra i Quim Torres:guitarra)
Download
Gravat en directe a la sala Sa Nostra a Maò de Menorca.
Duració: 
Tracklist:
1 peça   


Ebun  (Gravat en directe) any 2003
Ebun és una peça de 45 minuts de música que acompanya un muntatge propi de diversos fragments de pel·lícules d’autors com Tarkovsky, Antonioni, Godard o Lars von Trier. Al descontextualitzar les imatges i atorgar-li nous significats s’aconsegueix angoixar l’espectador i fer-lo partícip de preocupacions diverses, allunyades encara de problemàtiques actuals.


(Alan Florit:bateria, Tòful Pons:guitarra, Joan Torres:baix, Aitor Arriaran:guitarra, Quim Torres:guitarra, Santi Arguimbau:piano i Dani Benejam: percussió/ Violant Menorca: violí) 
Gravat i mesclat per Gunya i sinevara, concert enregistrat a l'Orfeó Mahones de Menorca.
Duració: 42:59 min.             
Tracklist:
(una peça dividida en 7 parts)SIVAIAH  (Aumón/Nube produccions) any 2004
Dividida en cinc peces individuals, Sivaiah segueix la línia d’Ebun, encara que el muntatge visual es desmarca per endinsar-se en preocupacions socials actuals i passades. El resultat és el més emocional i contundent dels treballs de Sinevara fins avui. El directe de Sivaiah corprèn l’ànima dels espectadors, els implica emocionalment i els transporta visualment.
Autoeditat recentment, escoltar Sivaiah sense les projeccions resulta una experiència diferent, però igualment fantàstica. És, per tant, el treball perfecte per endinsar-se dins la seva música sense haver assistit mai a cap dels seus directes. Cada una de les seves composicions (Lilti, Ëvein, Tambour 4174, SeelenWanderung i Powaqqa) ens transporta i sedueix de maneres diferents. Increïblement el disc resulta ser més tranquil i atmosfèric i no es perd en absolut el cúmul de sensacions inicial, sinó que es deixa a la imaginació del qui ho escolta.
Sivaiah es va presentar per primer cop en el petit Festival de Música amb Imatges de Menorca (organitzat per Joventuts Musicals de conjuntament con el grup de Barcelona Balago. Després es va tronar a interpretar en el Teatre municipal de Ciutadella.
(Alan Florit:bateria, Tòful Pons:guitarra, Joan Torres:baix, Aitor Arriaran:guitarra, Quim Torres:guitarra, Santi Arguimbau:piano i Dani Benejam: percussió/ Violant Menorca: violí/ Sandra Rodriguez: viola)  


Download
Gravació realitzada a Ciutadella els dies 15, 16 i 17 de setembre de 2004 per Acústic Menorca.
Produït i masteritzat per Guiem Soldevila.
Disseny de sinevara i Dani Al.lès. 
Duració: 
Tracklist:
 1. Lilti
 2. Ëvein
 3. Tambour 4174
 4. Selenwanderung
 5. Powaqqa

 

IV   (Gravat en directe) any 2005
El quart projecte de Sinevara constitueix un progressiu allunyament de l’emoció més immediata per decantar-se cap a peces sonores i visuals que s’apropen més a la poesia i la introspecció. Malgrat tot, alguna peça segueix encara en la línia més expressiva i contundent de Sivaiah.
IV es va presentar por primera vegada en el Festival de Música amb Imatges de Menorca conjuntament amb el grup mallorquí Vacabou.

(Alan Florit:bateria, Tòful Pons:guitarra, Joan Torres:baix, Aitor Arriaran:guitarra, Quim Torres:guitarra, Santi Arguimbau:piano i Dani Benejam: percussió/ Sandra Rodríguez: viola)


Download
Gravat (minidisk) en diferents assajos a sa nube. 
Duració: 41:28 min.
Tracklist:
 1. Intro
 2. Tales
 3. Arabica
 4. Fiets
 5. Gel
 6. Hit


Projeckt II (Gravat en directe) any 2006

 (Alan Florit:electrònica, Tòful Pons:guitarra, Joan Torres:baix, Aitor Arriaran:guitarra, Quim Torres:guitarra, Santi Arguimbau:piano i Dani Benejam: percussió i metal·lòfon)


Download
Gravat....
Duració: 
Tracklist:


sinevara (Gravat en directe, assajos i maqueta) any 2008

(Alan Florit:bateria, Tòful Pons:guitarra, Joan Torres:baix, Aitor Arriaran:guitarra, Quim Torres:guitarra classica, metal·lòfon i melòdica, Santi Arguimbau:piano i guitarra)Download
Gravat....
Duració:
Tracklist: